Triacetine / Glycerol Triacetaat / Weekmaker / Stablizer / Hardener


Product detail

Basis informatie
  • Uiterlijk: Olievloeistof

  • Grade Standaard: Industriële Grade

  • Kleur: Doorzichtig

  • Oorsprong: China

  • HS-code: 2915390090


Productomschrijving

Het is een kunstmatige chemische verbinding, die vaak gebruikt wordt als voedingsadditief, bijvoorbeeld asa oplosmiddel in aroma's, en voor zijn vochtinbrengende functie. Triacetine is ook een component van vloeibaar vloeibaar met TG en als excipiënt in farmaceutische producten waar het wordt gebruikt als vochtmiddel, een weekmaker en als oplosmiddel.
Triacetin kan ook gebruikt worden als brandstofadditief als antiknock agent, die de motor kan kloppen in benzine en de koude en viscositeitseigenschappen van biodiesel verbeteren.

TECHNISCHE INDEX

Specificatie


Industriële kwaliteit

Uiterlijk Duid transparante olieachtige vloeistof
Color (Pt-Co) 30 #
Inhoud,% 98%
Watergehalte (gew.),% 0.15
Zuren (basis op HAc),% 0.03
Relatieve dichtheid (25/25 & # 186; C) 1.154 ~ 1.164

--Toepassing
Dit product is kleurloos, geurloze olieachtige vloeistof, met bittere smaak, niet-toxisch, licht oplosbaar in water, oplosbaar in veel soorten organische oplosmiddelen. Kookpunt: 258 C (0.101mpa), vlampunt: 140 ° C ~ 143 ° C.

Dit product wordt voornamelijk gebruikt als filter tip van sigaret - weekmaker van secundaire cellulose. Ook gebruikt als smaak, essentie, fixatie en smeermiddel van cosmetica. Ook gebruikt als weekmaker en oplosmiddel van drukinkt, coating, cellulose nitraat, cellusolacetaat, ethylcelluloseacetaatbutyraat.

Dit maakt voornamelijk gebruik in de gietindustrie van het hardwerkende natriumnatriumsilicaatgegranuleerde stofmodellerende brandstof.